Jméno:  Heslo:


eObchod > Detail zboží

zpět do obchodu

novinka

Yamaha P-515WH digitální piano, bílá, dřevěná klaviatura s imitací slonoviny a ebenu

Katalogové číslo P515WH, výrobce Yamaha®

Náhled zboží

Zboží se nachází v těchto kategoriích:

Model P-515 je první přenosné digitální piano, které vám umožní vychutnat si úžasně nádherný a vyhledávaný zvuk obou předních koncertních křídel: Yamahy CFX a Bösendorfer Imperial. Kromě toho máte nyní v přenosném modelu také režim "Piano Room": S novým modelem P-515 si můžete do detailu přizpůsobit zvuk a odezvu na úhoz pro klavírní zvuky. S aplikací Smart Pianist můžete dokonce ovládat a nastavovat P-515 z iPhonu nebo iPadu ještě intuitivněji: Zvuky, rytmy a další nastavení lze zvolit přímo z dotykového displeje, díky čemuž je mnohem snadnější dostat z P-515 to, co potřebujete.
Přenosné digitální piano s dřevěnou kladívkovou klaviaturou NWX. 88 kláves, 256 hlasá polyfonie, 538 kvalitních zvuků včetně zvuků koncertních křídel Bösendorfer Imperial a Yamaha CFX. Binaural Sampling, Key-off Sampling, Smooth Release, Virtual Resonance Modeling, Stereophonický Optimizer, efekty Reverb, Chorus, zvukové režimy Dual, Split, Duo. Možnost bezdrátového propojení přes Bluetooth, nahrávání a přehrávání audio souborů ve formátu WAV

38.990,- Kč

1.558,82 €

cena před 30 dny 38.990,- Kč





Nemáme-li některé zboží na skladě, může u něj dojít k mírným odchylkám. Bez souhlasu kupujícího samozřejmě nemůžeme cenu u již objednaného zboží změnit, můžeme ale celou objednávku zrušit.

Zobrazené ceny jsou koncové ceny včetně DPH

Ceny v € jsou pouze orientační, aktualizace kurzu 19.4.2024.


Reklama: